ijskoud glas
Een heerlijk zomers witbier overgoten met vlierbloesem, zon en liefde
Ideale tripel voor de nadorst van een voorjaarsklassieker. Maar kan ook bij een zomerse Tour de France natuurlijk. Hoppig, fris, klassiek en toch verrassend!
Artisanaal speciaal donkerblond bier, gebrouwen door een rasechte Gistelnaar
Gebrouwen in brouwerij Strubbe in Ichtegem, in opdracht van biervereniging “De Oostendse Bierjutters”. Het wordt in 2004 voor de eerste keer gebrouwen ter herdenking van het Beleg van Oostende.
Gebrouwen in brouwerij Strubbe in Ichtegem, in opdracht van biervereniging “De Oostendse Bierjutters”.
Een fruitige blonde tripel gebrouwen door brouwerij Jus de Mer dat je op een hopscheut van het Middelkerkse strand vindt.
donker degustatiebier die met zijn zijdezachte smaak en met zijnkruidige toetsen perfect te combineren valt met tal van hoeveproducten, maar ook gewoon als digestief na een avondwandeling.
Donker winterbier met typische winterkruiden. Gebrouwen door brouwerij Fort Lapin te Brugge.
Hoog op de Terrest-heuvel maken vader en dochter een hoevebier van eigen kweek. Het resultaat is goddelijk goud: een frisse en kruidige tripel met een unieke toets van citrusvruchten
Vlaams rood bruin gebrouwen in Roeselare
Belgisch bier van hoge gisting, gebrouwen door Brouwerij De Halve Maan in Brugge
Robijnrood bier met een uniek en rijk aroma en een uniek bittere toets.
dé Belgische tripel die in het stadscentrum van Brugge wordt gebrouwen!
een rijk bier, intens donker van kleur en volmondig qua smaak
Een wilde variant van de bekende Straffe Hendrik Tripel. Dit traditionele bier wordt hergist met 'Brettanomyces' gist
Gebrouwen door brouwerij Fort Lapin, een Belgische artisanale brouwerij in Brugge. De naam van de brouwerij verwijst naar het voormalige fort en de huidige de buurt Fort Lapin, waar de brouwerij zich bevindt.
Donker winterbier met typische winterkruiden. Gebrouwen door brouwerij Fort Lapin te Brugge.
NIEUW
Artisanaal speciaal donkerblond bier, gebrouwen door een rasechte Gistelnaar
Gebrouwen in brouwerij Strubbe in Ichtegem, in opdracht van biervereniging “De Oostendse Bierjutters”. Het wordt in 2004 voor de eerste keer gebrouwen ter herdenking van het Beleg van Oostende.
Gebrouwen in brouwerij Strubbe in Ichtegem, in opdracht van biervereniging “De Oostendse Bierjutters”.
Een fruitige blonde tripel gebrouwen door brouwerij Jus de Mer dat je op een hopscheut van het Middelkerkse strand vindt.
donker degustatiebier die met zijn zijdezachte smaak en met zijnkruidige toetsen perfect te combineren valt met tal van hoeveproducten, maar ook gewoon als digestief na een avondwandeling.
Hoog op de Terrest-heuvel maken vader en dochter een hoevebier van eigen kweek. Het resultaat is goddelijk goud: een frisse en kruidige tripel met een unieke toets van citrusvruchten
kleine koffie - 40 ml
kleine koffie - 40 ml
normale kopgrootte - 110 ml
normale kopgrootte - 110 ml
grote cappuccino in beker
ijskoude koffie met suiker
ijskoude koffie met melkschuim en suiker
ijskoude koffie met melkschuim en karamelsiroop
met Whiskey
met Grand Marnier
met Cognac
Met amaretto
Met Baileys
met advocaat
Witte thee met lychee aroma
ananas met een vleugje kokosnoot
Mozzarella, tomaat, oregano
kaas, hesp, ananas
mozzarella, pesto, italiaanse ham, tomaat
Mozarella, zalm, dille, tomaat
kip, mozzarella, pesto, tomaat
100% mozzarella
100% mozzarella
100% mozzarella, hesp, champignons
100% mozzarella, hesp, champignons
100% mozzarella, hesp, salami
100% mozzarella, hesp, salami
100% mozzarella, hesp, ananas
100% mozzarella, hesp, ananas
100% mozzarella, gorgonzola, geitenkaas, parmezaan
100% mozzarella, gorgonzola, geitenkaas, parmezaan
100% mozzarella, italiaanse ham, pesto, parmezaanse kaas
100% mozzarella, italiaanse ham, pesto, parmezaanse kaas
bolognaise + carbonara saus
bolognaise + carbonara saus