Een groot project of evenement organiseren is geen eenvoudige klus. Of je nu een festival plant, een bouwproject start of gewoon een flinke verhuizing hebt, het draait allemaal om efficiëntie en goede voorbereiding. Gelukkig is het huren van machines en hulpmiddelen vaak een slimme en betaalbare oplossing. Van een verhuislift tot een mobiel toilet, alles is tegenwoordig eenvoudig te regelen.
Het is bijna zo ver! De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat veel horeca-uitbaters zich voorbereiden op de drukste (en meest winstgevende) periode van het jaar. Het is dan ook dé tijd om je gasten extra in de watten te leggen en tegelijkertijd je omzet te maximaliseren. Maar hoe zorg je ervoor dat alles vlot verloopt? Lees snel verder.
Horecazaken krijgen dagelijks te maken met veel voetverkeer, morsen van eten en drinken, en intensief gebruik van de ruimte. Het kiezen van de juiste vloer is daarom essentieel
Promotie is wel zo belangrijk om een evenement of speciale actie in de horeca goed op de kaart te zetten. En wat werkt er beter dan tastbare, visuele middelen zoals flyers en stickers?
Je geeft dagelijks 100% van jezelf? En toch komt er een negatieve beoordeling over jouw zaak. Je begrijpt er niets van. Je bent nu misschien verward, kwaad of teleurgesteld.
Neem jij na de bestelling van je klant de menukaart meteen weer weg? Of laat je ze liggen zodat klanten achteraf eenvoudig iets bij kunnen bestellen? Beiden hebben zo zijn voor- en nadelen. We overlopen ze even voor jou zodat jij de beste keuze kan maken voor je zaak.
Brussel is een populaire keuze voor huurders vanwege de centrale ligging, rijke cultuur en diverse werkgelegenheid. Een appartement huren in deze stad kan echter een uitdaging zijn zonder de juiste voorbereiding. Hieronder volgen enkele nuttige tips om je te helpen bij het vinden van een geschikte huurwoning in Brussel.
In de horeca van vandaag is de kwaliteit van het water net zo belangrijk als de kwaliteit van het eten. Water is een essentieel onderdeel van de ervaring die je gasten in jouw horecazaak hebben, van het water dat gebruikt wordt om te koken tot het glas water dat aan klanten wordt geserveerd.
Een QR-menukaart of digitale menukaart is beter dan een papieren! Niet voor ons, maar voor jou en je klanten. Hoe werkt dit? Wat zijn de voordelen? En hoe schakel je zo’n digitale menukaart in in je zaak? Lees er alles over…
Jeff is een hardwerkende horeca ondernemer. We volgden hem een week terwijl hij elke menukaart aanpassing minutieus voor ons logde:
Iedere jonge ouder kent het; je wordt uitgenodigd voor een etentje en jouw kindje krijgt na een tijdje de drang om van de tafel af te dwalen. Voor jonge kinderen is zo'n -vaak best- lange zit bijna onoverkomelijk; ze moeten even bewegen en op onderzoek uit. Helaas vormt dit niet zo'n goede combinatie in menig eetcafé of restaurant. Hoe bereid je je voor op een fijn restaurantbezoek met jonge kinderen?
Het EK in Duitsland komt dichterbij dus tijd om even stil te staan en na te denken over deze opportuniteit voor jouw horecazaak. Het EK start op vrijdag 14 juni 2024 en eindigt op zondag 14 juli 2024.
Volgens Digimeter gebruikt 55% van de Vlamingen dagelijks Facebook. Je Facebook pagina regelmatig updaten is dan ook van vitaal belang als je gratis je zaak wil promoten. Volgens Social Insider bereik je per Facebook post echter maar 5 à 6 % van je volgers. Daarom is vaker posten noodzakelijk. Wat je kan posten, belichten we in deze blogpost.
Brussel, de bruisende hoofdstad van België, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, diverse culturele erfgoed en natuurlijk, heerlijk eten. Of je nu een dagtrip maakt of wat langer blijft, er valt altijd iets nieuws te ontdekken in deze levendige stad. Om het meeste uit je tijd te halen, hebben we een aantal tips en aanbevelingen samengesteld om je dagje Brussel onvergetelijk te maken.
Wanneer we in een restaurant eten, merken we meestal niet eens de verlichting. Maar als de verlichting helemaal niet klopt, krijgen we zeker het gevoel dat er iets niet klopt. Met andere woorden: we merken niet altijd goede verlichting op, maar wel altijd slechte verlichting. Blijf lezen om meer te weten te komen over onze beste tips en trends om de sfeer in je restaurant te verbeteren door middel van verlichting.
Whisky, een geliefde drank over de hele wereld, staat bekend om zijn complexe smaken en aroma's. Maar wat bepaalt eigenlijk de smaak van deze geestrijke drank? Het antwoord op die vraag is een fascinerende reis door een scala aan factoren, van de grondstoffen tot het productieproces en zelfs de opslagomstandigheden. Laten we dieper ingaan op enkele van de belangrijkste factoren die de smaak van whisky beïnvloeden.